La Mancha steakhouse

Med sitt läge ett stenkast från torget och med ett av stans största hotell vägg i vägg lockar La Mancha såväl tillfälliga besökare som sina trogna stamgäster. Vi serverar en härlig lunchbuffé där det finns ett brett utbud av sallader, alltid fyra olika rätter med varierande husmanskost (kött, fisk och kyckling). 
Varje dag dukar vi även upp med tacos och du kan då välja mellan nötfärs eller quornfärs.
Vi ger dig mycket mat och god och glad service. 
Vi har något för alla!

3 dec 2019 Gefle Dagblad

La Mancha drivs av bolaget Bien venido AB, samma namn som restaurangen även hade tills 2012 då den bytte inriktning från tacos till att bli steakhouse med inspiration från Mexiko och Texas. Necattin Soysüren var på krogen redan 2004 till 2008 och hans bror har tidigare också drivit stället.
​​​​​​​Sedan 2016 är det Necattin som är restaurangchef och han är även verkställande direktör i firman. Han började i restaurangbranschen då han kom till Sverige 1994 och har tidigare drivit pizzeria i Söderhamn och gatukök i Ljusdal.
– Från den tiden har jag sparat den enskilda firman Niccos gatukök. Det får leva kvar som ett minne, då det sedan ungdomen varit en dröm att driva krog och det var mitt första bolag, säger han med ett lätt nostalgiskt leende.
Det första Necattin Soysüren nämner som anledning till att La Mancha gått så bra under det senaste räkenskapsåret, är att han kan konsten att prisjämföra och köpslå mellan leverantörsdrakar som Svensk cater, Martin & Servera och Meringo, men även lokala aktörer som Gävle partiaffär. Som exempel berättar han fritt ur minnet vad hälleflundra kostar per kilo hos olika leverantörer och vilken skillnad det skulle bli i totalsumma om han köpte ett ton.
– Man måste veta vad man köper, säger han bestämt och förklarar med ytterligare ett exempel att den bästa entrecôten får han från Australien.